Tavara-auto kampanjat 31.1. saakka

Renault TRAFIC, MASTER ja EXPRESS -malliston edut

➡ Koko tavara-automallistoon 0 % korko + kulut
➡ Trafic ja Master -mallistoon talvirenkaat 0 €

Tutustu Renault Trafic 
Tutustu Renault Master
Tutustu Renault Express

*  Kuvan autot erikoisvarustein. Takuu 4 vuotta tai 100 000 km. Tarjouskampanjat koskevat viimeistään 28.2.2022 tehtyjä asiakastilauksia. Kampanjaehdot voimassa autoihin, jotka rekisteröidään viimeistään 28.2.2022. Kampanjatarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin, eikä se koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia, suurasiakas- tai leasingyhtiökauppoja. Kertaluoton rahoitusesimerkki: Trafic Blue dCi 110 L2H1 6,7 m3 Nordic Edition, 34 290 € (sis. toimituskulut 600 €, vaihtoauto/käsiraha 12 500 €, rahoitettava osuus 21 980 € (sis. perustamiskulun 190 €), rahoitusaika max. 60 kk, käsittelymaksu 9 €/kk, korko 0 %, kk-erä 296,80 €. Poikkeava viimeinen erä 5 000 €, todellinen vuosikorko 1,08 %, luoton ja luottokustannusten yhteissumma 22 710 €, auton todellinen luottohinta yhteensä 35 020 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.


Uusi RENAULT EXPRESS on kestävä ja dynaaminen

Etsitkö pakettiautoa, joka ilmentää yrityksesi energiaa? Uusi Renault EXPRESS on juuri oikea valinta! Sen linjakkaassa muotoilussa korostuvat mm. uudet kylkisuojalistat ja monet muut puoleensavetävät yksityiskohdat. Modernin etupuskurin ohella C-muotoiset päiväajovalot antavat autolle tunnistettavan, Renaultin muotokielen mukaisen ilmeen. Jäähdyttimen säleikkö ja leveä konepelti kertovat EXPRESSin kestävyydestä ja sopivuudesta kaikenlaisiin työtehtäviin.

Laatua ja mukavuutta painottavassa ohjaamossa on uudet vahvistetut istuimet. Ergonomiaan ja tavaroiden säilytystiloihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamossa onkin tavaroille tilaa 48 litran verran ja tavaratila on 3,3  kuutiometrin kokoinen.

Uuteen Expressiin on saatavana myös Renaultin EASY LINK -multimediajärjestelmä, ja paljon kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten digitaalinen taustapeili, katvealueen varoitin, etu- ja takapysäköintitutkat.

Lue lisää RENAULT EXPRESS


Katso tavara-autoja nopeaan toimitukseen:
Trafic
Master
Express


Kysy myyjältäsi lisää!

Yhteydenotto

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Palvelemme ma-pe klo 9-17, la klo 10-14
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat.
Huomioidaan yhdessä koronatilanne. Noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Käytäthän kasvomaskia ja käsidesiä tullessasi liikkeeseen. Muistetaan turvavälit.

Avain Vaunu Kuopio Avain Vaunu Iisalmi Hämeen Auto Jyväskylä