Suomen suosituimmat ladattavat

Volvo on Suomen suosituin ladattava auto – sekä arvostetuin ja vastuullisin automerkki*.

Volvo tarjoaa Suomen halutuimman valikoiman lataushybridejä ja täyssähköautoja.
Kaikissa on skandinaavisen selkeä muotoilu ja kattava vakiovarustelu: mm. Google palvelut (Maps, Assistant, Play Store)**.
Uudistuneessa XC40-mallistossa valittavanasi on kaksi täyssähköautoa ja kaksi lataushybridiä.
C40 Recharge on puolestaan noussut Volvo -malliston suosituimmaksi täyssähköautoksi.
XC60 on Premium-autojen ylivoimainen ykkönen ja nyt älykkäämpi kuin koskaan.
Myös Volvo -malliston lippulaiva XC90 on uudistunut ulkoa ja sisältä.

Tervetuloa kokemaan uudistuneet sähköiset Volvot.

 

Ladattava Volvo -mallisto hinta alkaen (C40/XC40 Recharge Single Core aut): autoveroton hinta 48 000 €, autovero 0 €, toimituskulut 600 €, hankintatuki -2.000 €, kokonaishinta 46 600 €. Hankintatuki myönnetään yksityishenkilölle kalenterivuoden aikana yhden täyssähköisen auton hankintaa tai pitkäaikaisvuokrausta varten. Auton hankintahinta voi olla enintään 50 000 euroa ja auton ostaja hakee tuen itse Traficomista, kun auto on tilattu. EU-yhd. 0-2,1 l/100 km, CO2 0-49 g/km. Toimintamatka- ja kulutusarvot on tarkoitettu ensisijaisesti automallien väliseen vertailuun. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvien autot lisävarustein.

* Lähteet: Liikenne- ja viestintävirasto/Henkilöautojen ensirekisteröinnit 1-3/2022; Taloustutkimus/Brändien arvostus 2021; Sustainable Brand Index 2022 -kuluttajatutkimus.
** Google ja Google Maps ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Ei koske XC40 T4 ja T5 -malleja.
*** Volvo Car Yksityisleasing, esimerkkihinta 36 kk/30 000 km: C40 Recharge Single Core aut (kokonaishinta 46 600 €). Sopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Volvo Car Yksityisleasing on NF Fleet Oy:n yksityisleasingtuote. Myös muita sopimuspituuksia saatavilla.

 

 


Katso kaikki ajankohtaiset Volvo-kampanjat


Lue lisää Volvo-kampanjoista Volvo Cars Finlandin -sivuilta.Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat.

Avain Vaunu Kuopio  Hämeen Auto Jyväskylä