RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

 

RENAULT MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC
mallisto alkaen 41 990 €

Lataa hinnasto tästä!


UUSIA AJOKOKEMUKSIA

Täysin uusi Megane E-Tech electric yhdistää eri korimallien parhaita puolia tarjoten tarkan ja urheilullisen ajettavuuden. Edessä sijaitseva 220 hevosvoimainen sähkömoottori välittömällä 300Nm väännöllä yhdistettynä 20” vanteisiin luovat uudelleen käsitteen urheilullinen hatchback.

Tutustu uuteen – Megane E-Tech 100% Electric

 

UUDEN SUKUPOLVEN SÄHKÖAUTO

Käänteentekevä täysin uusi CMF-EV pohjarakenne sisältää erittäin ohuen 60 kWh ajoakun ja pieneen tilaan mahtuvan 160 kW sähkömoottorin. Optimoitu painon jakautuminen, pitkä akseliväli ja matala painopiste mahdollistavat ensiluokkaisen ketteryyden ja suuret sisätilat.

UUSIA TEKNOLOGISIA INNOVAATIOITA

Hallitse autosi täydellisesti – ole tietoinen ympäristöstäsi integroidulla taustapeilin ja peruutuskameranäytön yhdistelmällä. Lisäturvaa tuo jopa 26 ajamista helpottavaa apujärjestelmää. Nauti tutuista suosikkisovelluksistasi uudella Google pohjaisella OpenR Link -multimediajärjestelmällä. Google Assistant, Google Maps ja muut Google Play -sovellussisällöt ovat käytettävissä suoraan autostasi (tuki ja sisältö vaihtelee alueittain).

 

 

 

 

 

 

AJA 100% SÄHKÖLLÄ

Megane E-Tech 100% Electric on yksi luokkansa kevyimmistä ajoneuvoista (1620 kg). Auton sisällä oleva järjestelmä säätelee automaattisesti akun ja moottorin lämpötilaa. Voit hyödyntää laajennettua kantamaa, jolla on samanlainen vaikutus ympäristöolosuhteista riippumatta.

LATAAMINEN

Renault Megane E-Tech 100% Electric on yhteensopiva useiden latausratkaisujen kanssa. Siinä on mode 3 -latauskaapeli tyypin 2 liitin, jota voidaan käyttää Wallboxissa kotona tai julkisilla latausasemilla.

Megane E-Tech 100% Electric on mukanasi missä tahansa. Toimintasäde jopa 470 km WLTP ja 300 km 40 kW akulla WLTP.

 

 

PYSY YHTEYDESSÄ AUTOOSI MY RENAULTIN AVULLA

Helpota arkeasi My Renault -sovelluksen avulla ja kauko-ohjaamalla autoa puhelimestasi: Jäljellä oleva toimintasäde, latausasemat lähellä, latausohjelmointi, matkasuunnittelu ja paljon muuta.

 

 

 

 

 

 

 

OPENR LINK SISÄÄNRAKANNETULLA GOOGLELLA

Käytä openR-linkkijärjestelmää, jossa on sisäänrakennettu Google ja määritä jopa viisi tiliä. Käytä kaikkia suosikkisovelluksiasi ja hyödynnä Googlea ilman, että sinun tarvitsee yhdistää puhelinta.

INTUITIIVINEN NAVIGOINTI OpenR link -järjestelmän ja Google Maps navigoinnin ansiosta pääset nopeammin perille hyödyntäen reaaliaikaisia liikennetiedotteita ja automaattista uudelleenreititystä.

YKSILÖITY KOKEMUS OpenR link sisäänrakennetulla Google-järjestelmällä tallentaa tunnelmaan ja ajamiseen liittyvät valinnat muistiin. Älykäs auto muokkautuu mielesi mukaiseksi.

TUO SOVELLUKSESI MUKANA AUTOON Google Play -sovellustuen avulla voit helposti ladata lempisovelluksiasi autoon ihan kuten puhelimessa. Voit kuunnella lempimusiikkiasi, podcasteja, äänikirjoja ja paljon muuta suoraan autostasi helposti ja vaivattomasti.

GOOGLE ASSISTANT Hyödynnä Googlen puhetunnistusta ja hallitse asioita puheella pitäen huomion ajamisessa. Lähetä viestejä, hallitse mediasisältöä, saa ajo-ohjeita ja paljon muuta. Voit jopa hallita osaa auton toiminnoista kuten ilmastointia ja ajotilojen valintaa puheohjauksella. Sano vain ”Hey Google”, tai paina ratin puheohjausnappia ja Google Assistant -puheohjaussisältö on käytettävissäsi (tuessa ja sisällössä maa- ja kielikohtaisia rajoituksia).

 

 


Lue lisää Renault.fi 

Kysy myyjältäsi lisää.

Palvelemme ma-pe klo 9-17, la klo 10-14
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat. Hinnat ovat ilman toimituskuluja.
Huomioidaan yhdessä koronatilanne. Noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Käytäthän kasvomaskia ja käsidesiä tullessasi liikkeeseen. Muistetaan turvavälit.

Avain Vaunu Kuopio Avain Vaunu Iisalmi Hämeen Auto Jyväskylä