Dacia-kampanjat 31.3.2021 SAAKKA

Dacia on valloittanut suomalaisten autoilijoiden sydämiä jo vuodesta 2009 kasvattaen suosiotaan tasaisesti vuosi vuodelta. Dacian autot ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta.

Dacia Duster neliveto

Dacia Duster on joka sään järkimaasturi, joka ei kavahda tuulta tai tuiskua. Etuveto-Duster alkaen 15 999 €, nelivetona alkaen 21 999 €.

Pidennetty takuu rouhean tyylikkääseen Duster-järkimaasturiin
Uuden vuoden kunniaksi tarjoamme ikoniseen Duster-järkimaasturiin uuden auton oston yhteydessä nyt pidennetyn takuun erityisen edullisesti. Pidennä normaali kolmevuotinen takuu viiteen vuoteen vain 99 eurolla. Hyödynnä samalla Dacia-rahoituksen edullinen 1,9 % korko* sekä kuuden kuukauden lyhennysvapaa.

Tutustu Dacia Duster -malliin


TÄYSIN UUSI DACIA SANDERO JA SANDERO STEPWAY NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!
Sanderon ja Sandero Stepway -mallien ennakkomyynti on käynnistynyt! Molemmat mallit on uusittu täysin sekä ulkoa että sisältä ja niiden hinta-/laatusuhde on tietysti Dacian tapaan ainutlaatuinen. Sanderon hinta on alkaen 12 399 € ja Sandero Stepwayn 14 399 €.

Tarjoamme myös Sandero ja Sandero Stepway-malleihin uuden auton oston yhteydessä nyt lisäksi Dacia Jatkotakuun erityisen edullisesti. Pidennä normaali kolmevuotinen takuu Dacia Jatkotakuulla viiteen vuoteen vain 99 eurolla. Hyödynnä samalla Dacia-rahoituksen edullinen 1,9 % korko* sekä kuuden kuukauden lyhennysvapaa.

Tutustu Dacia Sandero -malliin
Tutustu Dacia Sandero Stepway -malliin


Dacia Logan

Jatkotakuuetu on saatavilla myös 7-paikkaiseen Dacia Lodgy -tila-autoon – Saat uuden Lodgyn takuuseen nyt kaksi lisävuotta vain 99 eurolla!

Dacia Lodgy- ja Lodgy Stepway -tila-autot on suunniteltu täyttämään modernin perheen vaatimukset – näissä 7-paikkaisissa perheautoissa on reilusti tilaa jokaiselle matkustajalle. Kolmannella istuinrivillä matkustaa mainiosti aikuinenkin ja mukavuutta lisäävät sisätilojen huoliteltu verhoilu ja muotoilu, matkustamon modernit ja käytännölliset varusteet sekä yksi kokoluokan suurimmista tavaratiloista.

Tutustu Dacia Lodgy -malliin


DACIA-RAHOITUS SIS. 6 KK LYHENNYSVAPAA – KORKO NYT VAIN 1,9%!
Joustava rahoitus tarjoaa huolettomuutta sinun ja Daciasi yhteiselle taipaleelle. Rahoituskorko nyt vain 1,9 %* ja kun hankit uuden Dacian rahoituksella, saat sopimukseen veloituksetta 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimusaika max. 72 kk.


*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Duster 4×2 TCe 100 Access, 15 999 €, käsiraha/vaihtoauto 3 300 €, rahoitettava osuus yht. 12 889 €. Rahoitusaika 72 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 198,55 €. Luottokustannukset yht. 1 596,82 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14 485,82 €, luottohinta 17 595,82 € ja todellinen vuosikorko 4,05 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen

Katso kaikki voimassa olevat Dacia-kampanjat

Kysy myyjältäsi lisää ja tervetuloa järkikaupoille!