DACIA-KAMPANJAT

Dacia on valloittanut suomalaisten autoilijoiden sydämiä jo vuodesta 2009 kasvattaen suosiotaan tasaisesti vuosi vuodelta. Dacian autot ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta.

Katso tästä Daciat nopeaan toimitukseen >>

Tilaa uutiskirje!

 


Nyt erä autoja 3,9% korolla! (+kulut)*

Edullinen 3,90 %* rahoituskorko erään nopean toimituksen autoja – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan joko Sandero, Sandero Stepway tai Duster! Kaikkia näitä malleja löytyy nopeimmillaan vain muutaman viikon toimitusajalla, joten saat uuden autosi ajoon jo loppuvuoden aikana! Huomaa myös, että tämä juuri nyt tarjoamamme edullinen rahoituskorko pysyy samana koko rahoitussopimuksen ajan.

Kun hankit uuden Dacian rahoituksella, saat yksityisasiakkaana lisäksi 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin ja sen aikana maksat vain koron ja kulut (Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy).

Rahoitustarjous koskee uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ja 30.11.2022 asti. Sopimusaika max. 60 kk. Kampanja-autot on rekisteröitävä 20.12.2022 mennessä. Kysy ajantasainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi tai klikkaa alta nopean toimituksen autojen valikoimaan.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero TCe 90 Essential, 15 999 € (sis.toimituskulut 600 €), käsiraha/vaihtoauto 3 000 €, rahoitettava osuus yht. 13 189 €. Rahoitusaika 60 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 3,9 %, kk-erä 199,75 €, viimeinen suurempi erä 3 000 €. Luottokustannukset yht. 2 395,13 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 15 584,13 €, luottohinta 18 394,13 € ja todellinen vuosikorko 5,76 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

Lyhennysvapaata voidaan myöntää maksimissaan 6 kk sopimuksen voimassaoloaikana. Lyhennysvapaa pidentää sopimuksen kokonaisluottoaikaa lyhennysvapaan verran. Lyhennysvapaan myöntämisen ehtona kesken sopimuskauden on se, että asiakas on maksanut sopimukseen kuuluvat maksuerät ajallaan eikä asiakkaan luottokelpoisuudessa ole tiedossa muita negatiivisia asioita. Lyhennysvapaan myöntämisestä kesken sopimuskauden peritään lisäpalveluhinnaston mukainen veloitus. Muutosmaksu on 30 €, jos lyhennysvapaan ottaa kesken luottoajan. Jos lyhennysvapaan ottaa heti alkuun, maksua ei peritä.


Uusi Duster Extreme

Äärimmäinen ja rajoitettu erä – NYT koeajettavana liikkeissä!

Duster Extreme on Dusterin kaikilla herkuilla varustettu uusi erikoismalli. Sen vakiovarusteluun kuuluu reilusti käytännöllisiä toimintoja: mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä langaton Android Auto / Apple Carplay -tuki. Lisää särmää Duster Extremeen tuovat sen 17” mustat kevytmetallivanteet, Extreme-erikoisverhoilu oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Tämä auto erottuu edukseen!

Duster Extreme on saatavilla vain nelivetoisena, moottorivaihtoehtoina 150 hv bensaturbo tai 115 turbodiesel. Koriväreistä voit valita mieluisesi neljästä vaihtoehdosta: valkoinen, Pearl musta -metalliväri, Arizona oranssi -metalliväri tai kuvan Urban harmaa -erikoisväri. Extreme-erikoismallia on myynnissä rajoitettu erä.

Tutustu Duster Extremeen!

Duster hinnasto


Dacia Sandero Stepway

TESTIMENESTYJÄ DACIA SANDERO STEPWAY JA SANDERO

Dacia Sandero Stepway lunasti itselleen upean 2. sijan Tekniikan Maailman talvivertailussa (4/2022, https://tekniikanmaailma.fi/paras-talviatuto-22/) ja osoitti kertaheitolla olevansa mainio auto myös Suomen talveen!

Sanderon ja Sandero Stepway -mallien myynti on käynnistynyt! Molemmat mallit on uusittu täysin sekä ulkoa että sisältä ja niiden hinta-/laatusuhde on tietysti Dacian tapaan ainutlaatuinen.

Tutustu Dacia Sandero -malliin
Sandero hinnasto

Tutustu Dacia Sandero Stepway -malliin
Sandero Stepway hinnasto

 


Täysin uusi Dacia Jogger

TÄYSIN UUSI DACIA JOGGER.
Nyt koeajettavana liikkeissä!

Täysin uusi Dacia Jogger tarjoaa paljon helposti muunneltavaa tilaa.

Joggerissa yhdistyvät niin farmariauton, katumaasturin kuin tila-autonkin parhaat ominaisuudet, yhdistettynä nykyaikaiseen ja helppokäyttöiseen tekniikkaan. Tilaa on rutkasti niin matkustajille kuin matkatavaroillekin ja maavaraa on Dacian tapaan reilusti, 20 senttimetriä. Joggerissa on moottorina tehokas ja taloudellinen bensiiniturbo, jonka parina on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.
Tutustu mallistoon ja hintoihin klikkaamalla alta. Ensimmäiset koeajoautot ovat nyt saapuneet liikkeisiin!

Tustu tästä uuteen Dacia Joggeriin!

Jogger hinnasto


Katso kaikki Dacia-mallit!

Katso kaikki lisävarustekampanjat!

Lue lisää dacia.fi

Kysy myyjältäsi lisää ja tervetuloa järkikaupoille!

Yhteydenotto

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat. Hinnat ovat ilman toimituskuluja ellei muuta mainita.
Huomioidaan yhdessä koronatilanne. Noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Käytäthän kasvomaskia ja käsidesiä tullessasi liikkeeseen. Muistetaan turvavälit.