DACIA-KAMPANJAT

Dacia on valloittanut suomalaisten autoilijoiden sydämiä jo vuodesta 2009 kasvattaen suosiotaan tasaisesti vuosi vuodelta. Dacian autot ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta.

Katso tästä Daciat nopeaan toimitukseen >>

Tilaa uutiskirje!

 


 

Nyt jatkotakuu vain 99 € erään nopean toimituksen autoja!

Meillä on reilu valikoima autoja saatavilla nopeasti, jopa parissa viikossa – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan joko Sandero, Jogger tai Duster! Kysy ajantasainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi tai klikkaa alta nopean toimituksen autojen valikoimaan.

Syyskuussa saat erikoisetuna Jatkotakuun vain 99 eurolla, kun ostat Dacia Dusterin, Joggerin tai Sanderon*.

Jatkotakuu pidentää auton takuuta jopa viiteen vuoteen (/100.000km, riippuen siitä kumpi ehdoista ensin täyttyy). Jatkotakuu on autokohtainen ja siirtyy siten auton mukana uudelle omistajalle, jos myyt autosi eteenpäin jatkotakuun ollessa vielä voimassa. Jatkotakuun normaalihinta on 599 € (Duster, Jogger) / 449 € (Sandero), joten etusi on merkittävä!

*Jatkotakuukampanjaa koskee rajattua erää autoja ja uusia tilaus- ja kauppasopimuksia, jotka tehdään 26.9.2023 mennessä. Auto on rekisteröitävä viimeistään 27.9.2023. Kysy lisää Dacia-jälleenmyyjältäsi.

Tarjoamme lisäksi edullisen 4,9 %** rahoituskoron (+ kulut) kaikkiin nopean toimituksen autoihin. Automallikohtaiset rahoitusesimerkit löydät alempaa tältä sivulta.

**Rahoitustarjous koskee uusia tilaus- ja kauppasopimuksia 30.11.2023 asti ja kampanja-autot on rekisteröitävä 30.11.2023 mennessä. Sopimusaika max. 72 kk. Myös ilman käsirahaa!

 

KATSO NOPEIMMAN TOIMITUKSEN AUTOT


Diesel-Dusterin tarina on päättymässä, mutta vielä on hieman aikaa tilata uusi diesel-Duster! Lue tämä ja toimi nyt mikäli halajat tälläisen harvinaiseksi käyvän mainion menopelin.

Maailmassa mikään ei taida olla niin varmaa kuin muutos. Euroopassa jo pitkään jatkuneen dieselautojen pienentyneen kysynnän vuoksi sekä alati tiukentuvien EU:n päästömääräysten myötä valmistaja on valitettavasti tehnyt päätöksen lopettaa diesel-Dusterin tuotanto.

Dusterin TCe-bensiiniturbomoottoreiden tuotanto jatkuu edelleen, eli kyseessä on vastaava muutos, joka on jo joitakin vuosia sitten tapahtunut Sandero-mallistossa. Dusterin bensanelivetoa on siis saatavilla jatkossakin. Jos kuitenkin haluat hankkia nimenomaan uuden Blue dCi 115 -moottorilla varustetun neliveto-Dusterin, kannattaa toimia nopeasti – kyseisiä autoja on tilattavissa tehtaalta enää syyskuun ajan.

Nopeat syövät hitaat, ja jos kysyntää dieseleille näin loppumetreillä tulee hyvin paljon, saattavat diesel-Dusterin tilauskirjat sulkeutua jo aikaisemminkin.

Varmista siis, että ehdit saada uuden Duster Blue dCi 115 4×4:n toimimalla heti ja ota vaikka saman tien yhteyttä myyjiimme.

 


Uusi Duster Extreme

Äärimmäinen ja rajoitettu erä – NYT koeajettavana liikkeissä!

Duster Extreme on Dusterin kaikilla herkuilla varustettu uusi erikoismalli. Sen vakiovarusteluun kuuluu reilusti käytännöllisiä toimintoja: mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä langaton Android Auto / Apple Carplay -tuki. Lisää särmää Duster Extremeen tuovat sen 17” mustat kevytmetallivanteet, Extreme-erikoisverhoilu oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Tämä auto erottuu edukseen!

Duster Extreme on saatavilla vain nelivetoisena, moottorivaihtoehtoina 150 hv bensaturbo tai 115 turbodiesel. Koriväreistä voit valita mieluisesi neljästä vaihtoehdosta: valkoinen, Pearl musta -metalliväri, Arizona oranssi -metalliväri tai kuvan Urban harmaa -erikoisväri. Extreme-erikoismallia on myynnissä rajoitettu erä.

Tutustu Duster Extremeen!

Duster hinnasto


Dacia Sandero Stepway

TESTIMENESTYJÄ DACIA SANDERO STEPWAY JA SANDERO

Dacia Sandero Stepway lunasti itselleen upean 2. sijan Tekniikan Maailman talvivertailussa (4/2022, https://tekniikanmaailma.fi/paras-talviatuto-22/) ja osoitti kertaheitolla olevansa mainio auto myös Suomen talveen!

Sanderon ja Sandero Stepway -mallien myynti on käynnistynyt! Molemmat mallit on uusittu täysin sekä ulkoa että sisältä ja niiden hinta-/laatusuhde on tietysti Dacian tapaan ainutlaatuinen.

Tutustu Dacia Sandero -malliin
Sandero hinnasto

Tutustu Dacia Sandero Stepway -malliin
Sandero Stepway hinnasto

 


Täysin uusi Dacia Jogger

TÄYSIN UUSI DACIA JOGGER.
Nyt koeajettavana liikkeissä!

Täysin uusi Dacia Jogger tarjoaa paljon helposti muunneltavaa tilaa.

Joggerissa yhdistyvät niin farmariauton, katumaasturin kuin tila-autonkin parhaat ominaisuudet, yhdistettynä nykyaikaiseen ja helppokäyttöiseen tekniikkaan. Tilaa on rutkasti niin matkustajille kuin matkatavaroillekin ja maavaraa on Dacian tapaan reilusti, 20 senttimetriä. Joggerissa on moottorina tehokas ja taloudellinen bensiiniturbo, jonka parina on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.
Tutustu mallistoon ja hintoihin klikkaamalla alta. Ensimmäiset koeajoautot ovat nyt saapuneet liikkeisiin!

Tustu tästä uuteen Dacia Joggeriin!

Jogger hinnasto


Katso kaikki Dacia-mallit!

Katso kaikki lisävarustekampanjat!

Lue lisää dacia.fi

Kysy myyjältäsi lisää ja tervetuloa järkikaupoille!

Yhteydenotto

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat. Hinnat ovat ilman toimituskuluja ellei muuta mainita.
Huomioidaan yhdessä koronatilanne. Noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Käytäthän kasvomaskia ja käsidesiä tullessasi liikkeeseen. Muistetaan turvavälit.