DACIA-KAMPANJAT 31.1. SAAKKA

Dacia on valloittanut suomalaisten autoilijoiden sydämiä jo vuodesta 2009 kasvattaen suosiotaan tasaisesti vuosi vuodelta. Dacian autot ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta.


Hyviä uutisia Dacialta!

Erittäin haluttuja Sandero, Sandero Stepway ja Duster -malleja on tulossa Suomeen heti joulukuun puolivälin jälkeen.

Katso nopean toimituksen Dacia-mallit!


DACIA-RAHOITUS SIS. 6 KK LYHENNYSVAPAA – KORKO NYT VAIN 1,9%!

Joustava rahoitus tarjoaa huolettomuutta sinun ja Daciasi yhteiselle taipaleelle. Rahoituskorko nyt vain 1,9 %* ja kun hankit uuden Dacian rahoituksella, saat sopimukseen veloituksetta 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimusaika max. 72 kk.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero TCe 90 Access, 13 299 €, käsiraha/vaihtoauto 1 600 €, rahoitettava osuus yht. 11 699 €. Rahoitusaika 72 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 183,85 €. Luottokustannukset yht. 1 537,95 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 236,95 €, luottohinta 14 836,95 € ja todellinen vuosikorko 4,23 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.


Täysin uusi Dacia Jogger

TÄYSIN UUSI DACIA JOGGER, ENNAKKOMYYNTI ALKANUT!

Täysin uusi Dacia Jogger tarjoaa paljon helposti muunneltavaa tilaa erittäin järkevään hintaan:
5-paikkainen Jogger alk. vain 18 599 €
7-paikkainen Jogger alk. vain 19 599 €
(Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €)

Joggerissa yhdistyvät niin farmariauton, katumaasturin kuin tila-autonkin parhaat ominaisuudet, yhdistettynä nykyaikaiseen ja helppokäyttöiseen tekniikkaan. Tilaa on rutkasti niin matkustajille kuin matkatavaroillekin ja maavaraa on Dacian tapaan reilusti, 20 senttimetriä. Joggerissa on moottorina tehokas ja taloudellinen bensiiniturbo, jonka parina on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.
Tutustu mallistoon ja hintoihin klikkaamalla alta! Ensimmäiset koeajoautot saapuvat liikkeisiimme kevään aikana. Voit toki myös nyt jo tulla tekemään kaupat Joggerista – Tällöin saat omasi ensimmäisten joukossa!

Tustu tästä uuteen Dacia Joggeriin!


Dacia Sandero Stepway

TÄYSIN UUSI DACIA SANDERO JA SANDERO STEPWAY

Sanderon ja Sandero Stepway -mallien myynti on käynnistynyt! Molemmat mallit on uusittu täysin sekä ulkoa että sisältä ja niiden hinta-/laatusuhde on tietysti Dacian tapaan ainutlaatuinen. Sanderon hinta on alkaen 12 699 € ja Sandero Stepwayn 14 699 €.

Tutustu Dacia Sandero -malliin
Tutustu Dacia Sandero Stepway -malliin


DACIA – EDULLISIA AINA!

Dacia Duster uusi

Suosituimmat mallimme myös nopeaan toimitukseen. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen järkiauto Sandero, käytännöllinen crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena tai täysin uusi 7-paikkainen tila-auto Jogger.

SANDERO ALK. 12 699 € 
SANDERO STEPWAY ALK. 14 699 €
DUSTER ALK. 17 799 €  Uusi Dacia Duster
JOGGER ALK 18 599 € Täysin uusi Dacia Jogger


Katso kaikki Dacia-mallit!

Katso kaikki lisävarustekampanjat!

Lue lisää dacia.fi

Kysy myyjältäsi lisää ja tervetuloa järkikaupoille!

Yhteydenotto

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Palvelemme ma-pe klo 9-17, la klo 10-14
Pidätämme oikeuden muutoksiin. Varmista myyjiltä saatavuus ja autokohtaiset kampanjat. Hinnat ovat ilman toimituskuluja ellei muuta mainita.
Huomioidaan yhdessä koronatilanne. Noudatamme THL:n ja viranomaisten ohjeistuksia. Käytäthän kasvomaskia ja käsidesiä tullessasi liikkeeseen. Muistetaan turvavälit.