Volvo on Suomen arvostetuin autobrändi

Volvo on Suomen arvostetuin autobrändi

Volvo on suomalaisten eniten arvostama autoalan brändi Taloustutkimuksen ja Kauppalehden Brändien arvostus 2021 -tutkimuksen mukaan.

Kuluttajat arvioivat Suomen tunnetuimpia tuotemerkkejä antamalla tuntemilleen brändeille arvosanan sen mukaan, kuinka paljon he kyseistä merkkiä arvostavat ja kuinka todennäköisesti he sitä suosittelisivat. Tutkimuksessa huomioitiin mielipiteet myös merkkien hintatasosta ja kustannustehokkuudesta.

Ykkössija kertoo onnistumisesta pitkäjänteisessä työssä. ”Volvo jakaa suomalaisten kanssa samaa arvomaailmaa, jossa kohtaavat turvallisuus, kestävä kehitys ja yksilöllisyyden arvostaminen. Olemme ylpeitä, että saamme rakentaa suuntaa näyttävää tuotemerkkiä näillä osa-alueilla”, kertoo Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

Volvon asiakkaiden luottamus merkkiin näkyy myös pitkään jatkuneena selkeänä ykkössijana ladattavien ja nelivetoisten henkilöautojen rekisteröinneissä Suomen automarkkinoilla.

Brändien arvostus 2021 -tutkimuksessa selvitettiin kaikkiaan 559 brändin arvostus suomalaisten keskuudessa. Tutkimus toteutettiin helmi-toukokuussa 2021 ja sen kohderyhmänä olivat 15–79-vuotiaat suomalaiset valtakunnallisesti Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Uusien Volvo Long Range -lataushybridien akkujen kokoonpano on aloitettu Suomessa

Valmet Automotiven uusi akkutehdas Salossa vastaa kaikkien Göteborgissa ja Charlestonissa valmistettavien 90- ja 60-sarjan Volvon lataushybridien akkutarjonnasta. Volvon korkeajänniteakut kootaan uutta teknologiaa edustavalla tuotantolinjalla. Volvon akkujen tuotanto työllistää Salon tehtaalla noin 250 henkilöä.

Uusi suuremman kapasiteetin akku pidentää merkittävästi toimintamatkaa pelkällä sähköllä ajettaessa, vähentää CO2-päästöjä sekä parantaa suorituskykyä ja ajettavuutta.

Uusi Long Range -mallien hybridivoimansiirto kasvattaa toimintamatkan sähköllä ajettaessa jopa 90 kilometriin* yhdellä latauksella, joten useimmat Volvo -kuljettajat, joilla on säännöllinen latausmahdollisuus, voivat ajaa uudella Volvon lataushybridillä päivittäiset matkat pelkällä sähköllä.

”Suomen suosituimmat lataushybridit ovat parempia kuin koskaan ennen, ja on mahtavaa, että niissä on kotimainen kädenjälki” toteaa Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

*Toimintamatka vaihtelee mallikohtaisesti. Toimintamatka WLTP-ajosyklin mukaan hallituissa olosuhteissa uudelle autolle. Todellinen toimintamatka voi vaihdella.

Tervetuloa Volvo-kaupoille!

Yhteydenotto

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.